luni, 28 februarie 2011

Tema la Anteprenoriala

 Azi nu am avut timp sa scriu pe blog pentru ca a trebuit sa fac tema la Anteprenoriala. Dar ca sa imbin si temele si blogul voi posta tema pe care profa o va primii maine.

Se stie deja ca ciocolataeste una din cele mai eficiente modalitati de a castiga inima unei persoane. Indragostitii au profitat de calitatile miraculoase ale ciocolatei de foarte mult timp. In prezent, aceasta reprezinta unul din cele mai populare si la moda cadouri oferite de milioane de persoane zilnic. In plus, s-a dovedit stiintific faptul ca sortimentele de ciocolata neagra au beneficii surprinzatoare asupra sanatatii.

Totusi, ciocolata este foarte rar folosita ca dar in mediul corporativ. Acest lucru este uimitor mai ales ca ea reprezinta una din cele mai eficiente modalitati de a impresiona o persoana si a oferi o imagine pozitiva asupra unei companii.

Organizatiile ofera cadouri angajatilor, clientilor si potentialilor clienti pentru a-si spori vanzarile si a-si imbunatati imaginea. Daca ar alege ca daruri bomboane de ciocolata cu logoul companiei, cu siguranta ele vor fi foarte apreciate. In anumite situatii, cand apare provocarea ca un numar cat mai mare de persoane sa isi aminteasca numele companiei, cadouri de acest fel pot face minuni deoarece oamenii iubesc ciocolata. De exemplu, daca vrei sa fii sigur ca ai fost remarcat de clienti in targurile organizate pentru prezentarea companiilor, ofera cadouri potentialilor clienti sub forma de ciocolata cu logoul firmei. Iti poti personaliza pana si cartea de vizita. Fa una din ciocolata si fii sigur ca nu vei fi uitat de clienti.

Pentru rezultate optime, luati contact cu producatorii de ciocolata si comandati cadourile dulci potrivit design-ului ales. Exista o gama larga de modele pentru care poti opta – stele, monede, trufe sau chiar simbolul propriei linii de afaceri. De exemplu, daca aveti o afacere in industria constructiilor, poti alege ca logo bomboane de ciocolata in forma de casa pentru a fi sigur ca oferirea acestora este strans legata de afacerea prestata.
Expertii in resurse umane stiu ca angajatilor le place foarte mult sa primeasca daruri din partea angajatorilor.

Daca vreti sa ridicati moralul staf-ului, oferitile ciocolata in forme inedite. Acest gest nesemnificativ va avea rezultate pozitive care va vor surprinde. Daca nu va motivati angajatii, foarte curand ii veti vedea lucrand pentru concurenta.
Nu doar patronii marilor corporatii isi pot arata aprecierea fata de angajati. Doctorii sau alti profesionisti isi pot arata multumirea fata de studenti sau subordonati prin daruri personalizate atat de apreciate de oamenii de pretutindeni.



Asta e doar introducerea din tema. Ajunge atat, restul va primii maine profa. E doar o abureala de a mea:d .


               



                                                                                               Realizator: Lunca Alex

2 comentarii: