marți, 1 februarie 2011

Viata fara net

Reteaua Internet a aparut acum 20 de ani, printr-un efort de a conecta reteaua Departamentului Apararii Statelor Unite (cunoscuta sub numele de ARPAnet - Advanced Research Projects Agency) cu alte retele conectate prin dispozitive radio sau satelit. ARPAnet a fost o retea experimentala proiectata sa asigure suportul pentru cercetarea militara - in particular cercetari privind construirea unor retele care puteau rezista cu succes unor intreruperi partiale.
Daca nu ar fi internet lumea ce s-ar face ?
In primul rand copii nu ar mai sta pe messenger, in al doilea rand nu am mai putea sa gasim un referat, o rezolvare la o problema.Daca nu ar fi existat internetul acest blog nu ar fi existat.Cand stau si ma gandesc ce m-as face fara internet mintea imi zboara la mii si mii de lucruri rele cum ar fi:
Nu as mai putea sa vorbesc cu prietenii,ar fi mult mai putina distractie,oare cine ar putea rezista fara sa  dea o cautare pe google,sa asculte o melodie pe youtube, sau sa scrie cateva fraze unui prieten pe messenger.
 Lumea devine ceva mai "naspa",copii se retrag doar in fata internetului,lumea reala dispare...si asta nu e bine.O sa mai dezbatem pe ideea asta dar printr-un alt articol.Internetul este bun dar si rau,voi alegeti.
AM O INTREBARE PENTRU VOI:Care dintre voi ar putea sa reziste 2 saptamani fara internet??Astept foarte multe raspunsuri




                                                                                                                         Realizator:Tanca Vali

Un comentariu:

  1. Eu nu rezist nici 2 zile fara internet :)) ... dar internetul dauneaza copiilor asa mici ca voi ;) :)))

    RăspundețiȘtergere