sâmbătă, 12 februarie 2011

Dragostea e ca fotbalul

E gata cand s-a terminat,si nu se termina niciodata...

Uita-te putin mai atent la un patimas suporter al unei echipe de fotbal. Ce face? Inainte de fiecare meci, se vopseste, se ferchezuieste si impartaseste cu toti bucuria ce-l paste: meciul echipei favorite.

Vine si ziua cea mare, iar cele 90 de minute de fotbal, mai mult sau mai putin spectaculos, sunt traite la intensitate maxima.

Momente de agonie, momente de extaz. Iar dupa ce arbitrul a pus capat meciului, suporterul mai ramane cateva minute sa-si termine cantecul sau injuraturile, dupa care isi ia catrafusele si pleaca acasa. Niciunul nu mai ramane pe stadion.

Va mai povesti o vreme experientele partidei, si apoi gata. Saptamana viitoare incepe un alt meci: se va vopsi, se va ferchezui si va imparti cu toti bucuria ce-l paste… din nou.

Cam asa e si cu un om indragostit.Traieste ca intr-un basm cateva zile,luni chiar cativa ani,sau poate are noroc si traieste o poveste de dragoste de o viata intreaga.Momente de agonie si extaz predomina povestea sa....Povesteste cu placere momentele minunate petrecute alaturi de ea/el prietenilor dar la un moment dat aceasta dragoste este oprita(in cazul unei dragoste de o viata,doar moartea poate oprii povestea celor 2 sau nu,depinde ce alege cel care ramane in viata,sa isi continue viata alaturi de alta persoana,sau sa se iubeasca cu persoana draga chiar si dupa deces)


Asa ca dragii mei cititori,va pun o intrebare extrem de simpla:Voi ce ati face?






                                                                                            Realizator:Lunca Alex

2 comentarii:

  1. Poi daca persoana langa care ti-ai petrecut intreaga viata ai iubit-o .. nu ai cum sa-ti refaci viata langa altcineva ;))... eu una nu as putea sa o fac ...mi-as iubi partenerul in continuare...mi-am ales o viata .. nu o mai pot inlocui :x ... dar fiecare face cum il duce capul ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. ce pot sa spun?
    esti pe drumul cel bun:x

    incepi sa publici articole din ce in ce mai bune:x

    despre tne ce pot sa zic:esti un sentimental:P

    vb ta: dragostea e ca fotbalul....dar nu poti sta o viatza trist..mergi inainte orice ar fi: s-a dus ''o partida de meci'' urmatoarea;)

    RăspundețiȘtergere