sâmbătă, 19 februarie 2011

Gandire dincolo de logica...

V-ati intrebat vreodata ce-ar zice catelul tau daca ar putea vorbii?Ce-ar zice purcelul tau daca ar putea vorbii?Ce-ar zice gaina/pisica/papagalul/porumbelul tau?E un subiect ciudat pe care astazi AvA il abordeaza.

E de ajuns sa ii strigi numele cainelui tau si acesta reactioneaza.Cainele este atat de inteligent incat daca pe el il cheama "Rex" si tu il strigi cu alt nume el nu sesizeaza ca defapt i te adresezi lui.Cainele este si cel mai bun prieten al omului,si acest lucru este transmis din generatie in generatie.


Uneori se ajunge ca tu,om,sa iubesti mai mult un suflet bland si nobil precum cel al unui mic catelus.Iubirea pe care si ei ti-o port o simti neconditionat.Ei te iubesc asa cum esti,fie ca esti tu bogat/sarac,bun/rau,frumos/urat,inteligen/prost.Ei te iubesc pentru ca te iubesc si asta e tot ceea ce conteaza.

Ne-am legat doar de catei,insa noi,cei de la AvA suntem siguri ca mai multe animale au sentimente,doar ca poate ele se las mai greu dezvaluite.Omul cunoaste doar pisica si cainele.Poate in viitor vom avea ca animal de casa un elefant.Cine poate stii?Nimeni.

Asa ca fiti mai blanzi cu animalele din jurul vostru,fie ele animalele voastre sau parasite pe strada.Aratati-le un strop de iubire.Si ele au sentimente,si ele au un suflet.FITI MAI BUNI PENTRU VOI INSIVA.




                                                                                          Realizator:Lunca Alex

2 comentarii:

  1. Mereu am iubit animalele. Putem învăţa mai multe de le ele decât credem.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din perspectiva uneia dintre noi...cainii sunt cei mai buni prieteni ai omului.:)
    Din perspectiva celeilalte...cu cat cunosc mai multi oameni cu atat iubesc mai mult cainii :).

    RăspundețiȘtergere