joi, 24 februarie 2011

Love Just a made-up word

As vrea sa-l intalnesc p-ala care a inventat dragostea…Sa-l felicit calduros si sa-l intreb daca a scapat de singuratate sau doar a gasit un mod istet de a se ascunde dupa deget.

E interesant cat de departe ajung unii oameni sa se lase purtati de dorinta si ce gauri isi sapa in propriile suflete.Totul pentru a mai trai o zi in fericire(orice naiba o fi insemnand asta).Na!Mod de a da sens existentei…sa strici ceva care funcţionează perfect,numai ca sa ai ce repara.Si pana la urma de ce sa faci asa ceva?Te face mai destept,te imbogateste sufleteste sau cum?

Oricum ai intoarce-o problema e urmatoarea: daca oamenii sunt singuri,atunci de ce cauta in disperare sa-si demonstreze ca nu e asa?

E o bataie de joc sa traiesti singur,e o bataie de joc sa traiesti alaturi de altii si sa fii singur.Alergam dupa cai verzi pe pereti ca sa ne treaca viata,de parca de-abia am astepta sa murim.Te indragostesti,iubesti,suferi,urasti ca sa-ti umpli timpul.Si iar vin şi ma intreb daca ramanem cu ceva din asta.Si parca totusi e prea multa amaraciune ca viata sa fie o intamplare.

Poate singurul lucru care cu adevarat merita  cautat  e frumosul…

Avea cineva dreptate “Sunteti niste tristi!”.Adevarat!Fericiti sunt aia care nu se gandesc la asa ceva…




                                                                                         Realizator:Lunca Alex
 


2 comentarii:

  1. Ai dreptate Alex :X... Bravo ! :-* :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu conteaza...èèèèèèu24 februarie 2011 la 18:14

    Pai...dè prècizat è ca articolul è bun :-bd.
    Cèl carè a invèntat dragostèa è insusi Dumnezeu pèntru ca èl a invèntat-o pe Eva ca sa cè..? Ca sa poata Adam sa o iubèasca.Dragostèa è unul dintrè cèlè mai vèchi sèntimèntè.

    RăspundețiȘtergere