luni, 31 ianuarie 2011

Blonde vs Brunete


Blondele sunt mai amuzante dar brunetele saruta mai bine.Blondele au mai mult umor dar platesc si un pret: barbatii nu au incredere in ele. In schimb, brunetele sunt mai loiale si mai sexi.

AvA va prezinta azi unul din cel mai mediatizat lucru din viata noastra de zii cu zii.In fiecare zii pe strada vedem capete intoarse(poate ramaneti blocati asa ce-i cu pricina),auzim fluieraturi,si ramanem gura casca cand o fata frumoasa iti fura ochii.Astazi am ales doar 2 categorii din cele doua,cele mai multe femei de pe aceasta lume fiind blonde sau brunete.Cine are castig de cauza.... hm...... inca nu stim dar hai sa va spunem noi parerea noastra.

Cum scrie mai sus blondele sunt amuzante dar barbatii nu prea au incredere in ele,in schimb brunetele pe langa faptul ca saruta mult mai bine,sunt mai loiale si mai sexi.Deci scorul pana acum este urmatorul blondele 0:1 brunetele.

Blondele sunt mai agresive si mai increzatoare decat brunetele.
Dupa ce o gramada de vreme au fost tinta glumelor proaste, blondele ar putea avea ultimul cuvant. Un studiu academic a stabilit ca femeile blonde sunt mai agresive si mai increzatoare decat brunetele sau roscatele.

Explicatia ar sta in faptul ca blondele se bucura mai mult decat brunetele de atentia barbatilor, sunt percepute ca fiind mai atractive si sunt obisnuite sa-si croiasca singure drumul in viata.

Cu toata agresivitatea din comportament, blondele nu sunt adeptele violentelor fizice, probabil pentru a-si proteja frumusetea, mai concluzioneaza cercetarea.

Unui barbat ii place sa aiva alaturi de el o femeie hotarata,deci blondele primesc un punct.Scorul ajunge la 1:1.

Blondele stau mai mult in fata oglinzii decat brunetele
Femeile blonde stau mai mult cu sase minute pentru a se pregati de o iesire in oras decat femeile brunete, potrivit unui nou studiu.Oamenii de stiinta au aflat ca blondele petrec aproximativ 72 de minute pe zi pentru a se pregati de plecare, in comparatie cu 66 de minute cat petrec brunetele, informeaza Telegraph.

Intr-un an de zile, blondele stau 22 de zile sa se pregateasca, iar brunetele 19 zile
.

Cred ca cercetatorii astia nu au ce face acasa,si fac tot felul de sondaje,dar stiinta nu minte,iar unui barbat nu ii place o femeie care petrece foarte mult timp in fata unei oglinzi deci brunetele castiga acest punct.Scorul se face 2:1.

Brunetele au mai mult succes in dragoste si in cariera.
Blondele se distreaza mai mult decat brunetele dar acestea din urma au mai mult succes in cariera si in dragoste decat ele. Tocmai de aceea barbatii prefera brunetele pentru o relatie de lunga durata.

Un studiu realizat de prestigioasa firma de cosmetice Garnier a aratat ca barbatii prefera blondele pentru a se distra si brunetele pentru a intemeia o familie,deci desi suna urat „blondele sunt doar o distractie”, brunetele sunt cele alaturi de cele vrei sa iti intemeiezi o familie

Inca un punct pentru brunete si avem un castigator.Conform  statisticilor brunetele sunt cele pe care barbatii le prefera… dar acum sa aflam si parrerea AvA….

Nu vrem sa provocam o isterie intre blonde si brunete… dar hai sa va spun si parerea mea,a reporterului(doar daca va intereseaza):

Deci fiecare din noi(baietii) visam candva la o fata blonda cu ochii albastri,o fata ca din povesti,dar tot noi stim ca marea majoritate a bancurilor cu blonde sunt cam adevarate(stii vechea vorba,daca nu ar fi fost nu s-ar fi povestit),asa ca daca blonda aceea nu are nimic la etaj degeaba,ne plictisim repede de ea,in schimb brunetele sunt mai misterioase,si mai interesante.Te fac sa traiesti alaturi de ele un adevarat vis care poate devenii realitate dar aici depinde de altceva,in fine pe langa faptul ce am scris mai sus,brunetele sunt mai deschise decat blondele,si nu ai regreta mai tarziu daca ti-ai petrecut cateva zile din viata cu o bruneta.


                                                                                        
                                                                                  
                                                                                           Realizator:Lunca Alex(motanul ghipsat)

7 comentarii:

  1. Speram ca persoanele care au aceste culori in par sa nu se supere,este doar parerea noastra.. si doar a noastra!

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar dak sunt shatena faza cu bancuri cu blonde sh etc.. nu mi se pare adevarata in totalitate sunt sh fete blonde care sunt inteligente sh care s-au realizat sh au mare succes ..sh in legatura cu ,culoarea parului eu cred k barbatzii isi aleg partenerele in functie de preferitze sh dak un barbat ar alege sa se casatoreasca cu o bruneta sh aceasta s-ar decide sa se vopseasca blonda nu cred k ar influentza cu cv relatzia lor dak se iubesc cu adevarat...asta e parerea mea :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Stii ce bine ma simt .... si sunt bruneta ..cica sarut bine sunt loiala si sexi :))) ... imi place .... e cel mai misto blog .. :X;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ati ajuns sa judecati o fata/femeie in functie de culoarea parului, e clar... :). Da, sunt blonda, dar nu ma simt afectata de ceea ce scrie mai sus, din simplul motiv ca nu ma regasesc in acele randuri. Iar daca un baiat/barbat isi alege perechea in functie de culoarea parului, prefer sa ii spun "pas" . :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Te inteleg, nu este vorba numai de culoarea parului. Imi place la o fata sa ii vad caracterul... idea acestei postari.. era ca eu am o slabiciune pentru fetele brunete. Iti dai seama.. ca daca m-as potrivi si cu o fata blonda... nu as spune pas unei relatii ce poate fi de durata :)

    RăspundețiȘtergere
  6. si daca are doua culori in cap blond si brunet inseamna ca e femeia perfecta:))?..fiti seriosi...

    RăspundețiȘtergere
  7. brunetele sunt vesnic frumoase,pe cand blondele doar vara,ca iarna se pierd in peisaj..

    RăspundețiȘtergere