sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Noul "trend" in lumea adolescentilor

Din cate vad eu, tineretul imita anumite expresii, precum: "mi-a dat de m-a julit", "ori suntem golani ori nu mai suntem", "mare capac de-ti tiuie", "perversa ca pe targu' ocna","nu stiu dastea","nenea da si mie 3 lei" dar si altele sunt auzite din ce in ce mai des pe strazile,scolile,magazinele din Romania.Romanii sunt facuti pe aceasta lume sa rada,de aceea noi suntem singurii care fac haz de necaz de clasa sociala in care traim.

Uneori oamenii reusesc sa isi faca si o slujba din talentul pe care acestia il au in comedie.Unul dintre ei este Mihai Bendeac,care alaturi de o echipa buna a reusit sa faca peste noapte multe personaje necunoscute vedete.

 Un link din emisiunea lui Mihai Bendeac :

 
 

Umorul lui Bendeac este o categorie estetica ce nu trebuie confundata cu comicul deoarece acesta nu incearca sa critice anumite defecte umane ci are o atitudine de intelegere si simpatie fata de personajele sale.Ne-a furat zambete de cate ori a aparut la televizor si ne va mai fura in continuare.

Sa iesim acum din viata mondena...

Fiecare dintre noi "a scos din gurita sa" cate o perla care i-a facut pe cei din jurul nostru sa izbucneasca in hohote de ras.Chiar si tu cel ce citesti acum iti amintesti cu zambetul pe buze de perlele rostite si de cum prietenii si cu tine au ras pe seama asta.Noi nu suntem vedete precum cei de mai sus,suntem oameni obisnuiti care traiesc obisnuit.Fie ca suntem copii,adulti,sau oameni mai in varsta fiecare am ras la randul nostru "de ce ne iesea din gura".

AvA vrea sa va asculte perlele,pentru a rade impreuna,ca de aceea suntem romani.Suntem facuti ca sa aducem rasul,iar rasul e facut pentru ca existam noi.Datii liber rusinii si spuneti-ne  balbele dumneavoastra printr-un comentariu la acest articol.

Cateva balbe din partea AvA:

Vezi sa nu cazi.... ca daca cazi faci gaura in copac (aluzie la cei mai plinuti)

Nenea  da-mi 4 lei ca-ti dau eu 10 inapoi (lipsa de matematica + vinul din seara aia)

Acolo cand cobori in jos (cea mai intalnita balba... noi nu puteam sa nu o rostim)

Cati bani ai la tine? Cinci zeci si jumate (descoperiti voi cat inseamna suma)

Golul doar la fierul ierbii (iarba are fier?)


Acestea sunt doar cateva care imi vin acum in minte,daca ne vom mai aduce aminte,le vom posta ca,comentarii la acest articol.Pana data viitoare AvA va ureaza sa fiti ce ati fost si pana acum!




                                                                                      Realizator : Lunca Alex.

3 comentarii: