vineri, 28 ianuarie 2011

Fight 4 Fame


Pe piata a aparut un joc in urma cu 7 luni, Era unul dintre altele la vremea aceea…

…acum este unul dintre ele!

Ii stiam foarte bine pe unul dintre dezvoltatori si avand o bogata experienta in jocurile online, n-aveam niciun dubiu ca n-o sa scoata un mare joc. Si n-am gresit!

Bazat pe luptele gen Underground, fight4fame iti intuneca la inceput mintea, iar apoi te determina sa explodezi (metaforic vorbind). Competitia te acapareaza totalmente, iar victoria iti intipareste un zambet prelung.

Desigur, nu ai vrea sa ma vezi cand pierd, durerea este greu de suportat.In joc te bati in cadrul unor ligi oficiale, dar daca vrei sa practice jocul mai mult timp, poti impresario alti 5 luptatori in ligi private.

In F4F doar cerul este limita. Daca vrei mai mult, poti avea mai mult. Poti ajunge un functionar, reporter, moderator sau suport. Poti ajuta membrii sa se integreze sau poti bucura userii cu articole reusite de ziar.
Timpul pe site petrecut poate fi de la minim 5 minute si pana la o zi intreaga. Tu iti impui singur drumu`, dezvoltatorii aratandu-ti doar calea.

Familiaritatea este la ea acasa, poti sa ajungi cu o usurinta iesita din comun la dezvoltatori. Le poti da sugestii sau raporta un bug. Sunt foarte deschisi si prietenosi. Interesul tau este o prioritate pentru ei.

Te las sa parcurgi urmatorul Tutorial pe engleza, dar gasesti alte 5 pe youtube, chiar si pentru romana:
F4F

F4F este singurul joc din lume sub aceasta forma, joc ce evidentiaza luptele obscure din intuneric.
Si peste toate…, este facut de romani!
Este timpul sa fim solidari si romanii sa acapareze jocul, cu putin inainte sa devina international

Link: www.fight4fame.com

Prin accesarea acestui link aveti posibilitatea de a intra in comunitatea noastra de romani,de prieteni si de a face pasul catre marea familie numita F4F.Jocul este simplu de invatat,iar echipa de dezvoltare va pune la dispozitie diferite trailere de pe youtube, unde veti invata, cum sa va faceti cont, cum sa cereti un luptator in liga oficiala,cum sa faci o tactici si multe altele.

Asa ca numai sta pe ganduri si vino alaturi de noi in F4F!


                                                                   Realizator : Lunca Alex(Piciorus in ghips)

Un comentariu: