duminică, 23 ianuarie 2011

AvA .......prezinta......muzica

Cati dintre noi nu au avut odata si odata probleme in familie,fie ele minore sau grave,atunci cand parintii se certau iar tu nestiind ce sa faci stateai ascuns in plapuma si sperai ca totul sa se termine.

Astazi,in anul 2011 trupa Bug Mafia incearca sa trezeasca lumea prin versurile sale din hit-ul « La fel de prost ca tine… ».

Nu ridici mâna pentru a mângâia, // Deschizi gura doar pentru a tipa,Lasi urme de durere si rusine… // Cândva am fost la fel de prost ca tine…

Prin aceste versuri se regasesc multe intamplari din viata noastra,intramplari de care nimeni in afara de noi numai stie.
Aceasta melodie pentru mine si pentru prietenii mei are o anume importanta,deoarece trei pusti nebuni ascultand versurile celor din formatia "Bug Mafia" au fost luati de pe strada de politie ca in filmele lui 50 cent.Noroc ca eram nevinovati si nu au avut ce sa ne faca…
Cand eram mici  ascultam versurile lor desi nu intelegeam ne  placeau....acum ca ii intelegem ne  place muzica lor.Aceasta piesa este superba la fel ca restul pieselor scoase de Bug Mafia.

Deci hit-ul saptamani este detinut de BUG MAFIA-LA FEL DE PROST CA TINE 




                                                                                 Realizator:Tanca Vali              

Un comentariu:

  1. E superb ceea ce incercati sa faceti.Imi place initiativa sper sa aveti succes,bafta baieti.

    RăspundețiȘtergere