sâmbătă, 10 septembrie 2011

Toamna : " Emotii de toamna " ... sentimente... dragoste... telenovele .... si bobocele :>

Mda... incepe Scoala copiii, a venit toamna.. cu frunze cu copacei uscati cu sentimente noi... cu dragoste si special pentru Valutzu cu boboace :> ca tot ii pare rau ca nu prinde si el bobocelele .


Incepe clasa a XI, o dulce clasa a XI, anul asta ce ne-ai mai pregatit ? Oare vom mai ajunge prin vreun bar ? Oare vom chiuli si mai mult ? Oare voi mai lua vreun 1 sau poate un 3 ? Dulcii ani de liceu... ce ne-ai mai pregatit ?

Toamna asta a inceput bine pentru mine, extrem de bine pot spune. Dragostea pluteste in aer... e unde printre mirosul de tomberon si mireasma frunzelor de mult pierdute... Ah.. ai zambit :) ? Ma bucur :p . Sarutul ... hmm, nu aici incepe totul ? Cu un sarut au aparut oameni ( bine practic pentru Valutzu vom explica mai calumea... dintr-un sarut nu faci bebe ma sa stii ... asa ca-ti poti saruta gagica ), doar ca sarutul a fost modalitatea prin care oamenii si-au aratat, isi arata si isi vor arata ce simt fata de persoana prinsa in buze ...  Mda... un sarut :* .

Nu sunt adeptul telenovelelor :)) , pot spune ca le urasc atunci cand mama imi acapareaza televizorul si da pe  " fugi de Acasa TV " , dar toamna se nasc cele mai frumoase povesti de dragoste... povesti inspirate practic din filme, cu actiune precipitanta ... cu personaje unul si unul ... si cu doua micute inimioare prinse undeva la mijloc intre dragoste - nestiinta  si sinceritate ... Mda... ai spune ca-s indragostit nu ??? Dar cum sa nu-ti placa cineva cand te potrivesti atat de bine ??? Nebuuuunnnn, mnea... nu sunt... indragostit ??? hmm... sa zicem.. e un stadiu dar inca nu... Povestea de abia incepe.. De obicei filmele se termina frumos.. cel mai frumos.., de cele mai multe ori povestile pica... sentimentele raman.. platoul de filmare devine viata reala... iar dragostea nu moare .. Profund :> merit un oscar ca imi exprim sentimentele atat de bine :)) ???

Hai ca va ajunge pentru azi :)), oare cand voi mai scrie si eu pe aici ????

8 comentarii:

  1. He he he :))) a trecut ceva timp Alexe :)). Misto postarea ... cum ne-ai obisnuit :P Bravo

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci..ai cea mai mare dreptate..toamna este anotimpul dragostei ;x...stiu mai bine crede-ma :P .. incepe toamna .. umeaza iarna si vara .. primavara umpic de pauza .. iar incepe :)) .. ceva de genu .. dar depinde .. ai grija .. :* ;x Bafta ...

    RăspundețiȘtergere
  3. minunat :-x
    bine zis :))) dar cine stie mai bine ce e in sufletul nostru , decat noi ? /:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ff frm :* mai ales titlul:X

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Crisu

    Nimeni... doar noi :) .. dar e asa frumos cand dam liber sentimentelor :x

    RăspundețiȘtergere
  6. indragostitule :))

    RăspundețiȘtergere