luni, 19 septembrie 2011

O relatie ... la distanta


Sunt multi cei care au avut o astfel de relatie: la sute si poate chiar la mii de km distanta de cel drag.

90% dintre oameni condamna aceste relatii.
90% dintre oameni nu pot duce la capat o astfel de relatie.

Eu sunt unul dintre ei. Din a doua categorie.

Ai putea spune ca inveti multe dupa o astfel de relatie , ca dorul si absenta celui drag, comunicarea deficitara si precoce sunt niste impedimente cat casa… Sunt. Dar, paradoxal, nu acestea au fost lucrurile esentiale de bagat la cap pentru mine.

Ce am invatat e ca atunci cand ‘iti alegi’ o persoana pe care sa o iubesti, trebuie intai sa o intrebi care-i sunt prioritatile si, mai mult de atat, sa tii cont de ele. Oamenii nu isi schimba prioritatile pentru alti oameni. Unii au bun simt si, de dragul celui iubit, incearca. Dar apoi se ratacesc de ei insisi.

Data viitoare am sa intreb: femeie, ce vrei sa faci cu viata ta?

4 comentarii:

  1. Se putea sa nu zica alex ceva :)) Ba nebunule :)) ti-am zis ca nu e asa :))

    >Vali<

    App :

    Sa nu uiti sa intrebi:

    Cu ce te ocupi in viata de zi cu zi? Ce hobby-uri ai? Ce flori iti plac? Unde ai vrea sa lucrezi? Ce filme iti plac? Ce muzica iti place sa asculti si spune-mi o melodie care inseamna mult pentru tine? Ce zodie esti? Ai pleca din tara? Unde daca da (cu cine?:)? Cum stati cu sanatatea? Ce defecte ai(minim 10 ? Cand ti-ai facut ultima oara analizele? Ti-e frica de injectii? Te intereseaza cum te vad vecini sau parerea altora despre tine? Esti stressata cu scoala? Intarzii la scolala? Inveti bine? Daca da de ce, daca nu de ce nu? Ai probleme de limbaj in exprimare? I-ai impusca pe tigani? Dar pe unguri? De ce? Ce vise de viitor ai? Ai un prieten? Daca da de ce? Daca nu de ce? E asa cum iti place tie? Iti place sa ia el decizii sau sa sa decizi tu? Iti place sa iesi prin oras? Daca ai avea de alea intre a face un bine prietenului tau sau oricarui alt om, dar acelasi bine, cui l-ai face? Cand te simti tu cea mai relaxata? Ai multi prieteni? Daca nu de ce? Ai dusmani, sau fete cu care nu te intelegi bine? Ai furat vreodata? Ti-e mila de cersetori? Iti ajuti parintii? Ii asculti? Daca ai ajunge pe o insula parasita care ar fi cele mai importante 3 lucruri? Despre ce iti place sa vorbesti? Te enervezi foarte repede?(Sau pe la ce intrebare te-ai enervat?) Sti sa gatesti, iti place? Ce mancare preferi? Te uiti la Televizor mult timp? Daca da la ce? Te uiti la telenovele? De ce? Daca vreodata te-ai uitat la o telenovela ce ai invatat din ea? Ce ai vrea sa faci sau ce faci de ziua indragostitilor? Ai vre-un citat care sa-ti placa foarte tare? Crezi in Dumnezeu? Pe ce te bazezi sau care ii pozitia ta in functie de Dumnezeu? Spune-mi ce-i credinta? Daca ai avea sansa sa pui o intrebare lui Dumnezeu care ar fi? care este interpretarea pe care o dai tu versetului din Biblie 1 Corinteni 13:13? Ce tipuri de carti iti plac (inafara de Biblie)? Zi-mi o carte pe care ai citit-o si ti-a placut? Cand ti-a pus cineva ultima oara una dintre aceste intrebari?

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti criminal ma :))=)) sincer :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Like like like like Like like like like Like like like like Like like like like Like like like like <3

    RăspundețiȘtergere