vineri, 4 martie 2011

Din categoria " Traim in Romania "

 Deci "e evident" traim in Romania si asta spune tot, acum sa va arat 2 intamplari care m-au si amuzat dar care m-au si facut sa zic mandru ca sunt roman.

 O copilă de 15 ani din comuna ieşeană Ion Neculce a rămas însărcinată în urma unui contact sexual cu fratele său de 16 ani. Chiar daca sarcina este deja in luna a opta, testele medicale au aratat ca fata este inca virgina.

Lacramioara Nechifor, mama celor doi copii, a banuit ca este ceva necurat la mijloc cand a vazut ca fata are greturi, ca nu mai vrea sa mearga la scoala si ca este mult mai retrasa. A mers la ginecolog, pentru a stabili daca fata a intretinut sau nu relatii sexuale si daca este insarcinata.

Sursa : Click Aici

Deci faza asta m-a amuzat extrem pot spune. Ori e adevarat si doar in Romania se poate intampla, ori o mare prostie :)) . Oricum  NO COMENT. !!!

A 2 intamplare !!!

Adrian Tutu si-a descoperit pasiunea pentru muzica si dans cand avea 14 ani. Atunci a compus o piesa pentru parintii lui care au decedat. Tanarul de 18 ani a venit la Romanii au talent cu cel mai bun prieten al sau si a pasit pe scena cu emotii.

Munceste in diverse locuri sa se intretina singur: in constructii, ospatar.

El a venit la preselectii pentru Romanii au talent, pentru ca pune suflet in ceea ce face si simte ca o face pentru parintii lui si vrea sa ajunga pe o scena mare, sa fie mai aproape de ei pentru ca pe scena se simte alaturi de ei.
In culise el a fost imbratisat de Pavel Bartos si Smiley care l-au felicitat si i-au spus ca il admira.




Am asteptat piesa 3 saptamani, pentru ca acum sa zic oficial ca ii sunt primul fan si ca il admir pentru tot ceea ce face.Respect, oameni ca el ma face sa zic "MANDRU CA SUNT ROMAN".

Felicitari Adrian! Bafta multa in concurs !

2 comentarii: