marți, 22 martie 2011

Cu barbatii la masurat

  AvA se pastreaza incontinuare cu acelasi simt al umorului. Astazi am mai gasit o chestie interesanta pentru femei si dezamagitoare pentru barbati. Dar eu nu cred testul asta :)) .

Cat de adevarata e vorba "marimea conteaza"? O harta complexa, care poate fi accesata online de cateva zile, targetmap.com, vine sa ne lamureasca pentru totdeauna in aceasta privinta. Cum stau barbatii romani comparativ cu cei din alte tari europene?


Pentru inceput, trebuie sa precizam cine sunt campionii lumii: barbatii din Congo sunt cei mai dotati, cu o medie de 17, 93 cm. Ghana se afla pe locul doi cu 17.31cm. Masuratorile au fost facute in aceasta tara in anul 2000.
Barbatii din Coreea de Sud stau destul de post la capitolul marime, nu la fel ca si chinezii. Anglia si Scotia sunt deasupra celor din Marea Britanie.

Si tot in Europa, francezii au o medie de 16,01 cm, iar italienii o medie de 15, 74 cm. In alta ordine de idei, ungurii ne iau fata: media lor e 16,51 cm, in timp ce la noi e de numai 12, 73 cm. Si bulgarii ne intrec: media la ei e de 15, 02 cm.
Intre timp, un nou studiu al celor de la Universitatea Rochester arata ca riscul de infertilitate creste de 7 ori daca distanta ano-genitala este mai mica decat media (in jur de 52 de mm), anunta Reuters.


Top masuratoare pe glob

Deci parerea mea este ca statistica asta este o tampenie. Pe mine unu m-a facut sa rad si sa spun ca orice este posibil cu doar un click, oricine poate descoperii lucruri pe care nici nu le stia. Ne consideram un blog important fara mesaje obsecene insa stirea asta este senzatioanala de glumeata :)) .


Sursa : Pro Tv

2 comentarii:

  1. BalonasH din HartiEe24 martie 2011 la 07:25

    Nu pot sa cred la cate lucrsoare te duce pe tine mintea :)).
    Nu stiu...mie personal [nu ma injurati x_X] mi s-a parut ciudat [ca tema] dar e bun ;).

    RăspundețiȘtergere
  2. :))

    Mintea mea ma duce la multe lucrusoare :)), asta e doar o chestie mica pierduta prin gandurile mele :))

    RăspundețiȘtergere